Navodila za uporabo Biorecin

Biorecin je profesionalna krema proti gubam, ki hitro in učinkovito pomaga pri odpravljanju znakov staranja in zategovanju kože ter odlično nahrani celice dermisov s kolagenom in elastinom. Zahvaljujoč popolnoma izbranim sestavinam koža postane gladka in elastična. Tudi oval obraza je zategnjen, to je krhkost, luščenje izgine in izginejo dovolj globoke starostne gube.

Navodila za uporabo Biorecin?

V zadovoljstvo mi je uporabljati ta izdelek. Zaradi občutljive, a nemastne konsistence.

Občutljiva struktura kreme Biorecin

Pred uporabo je treba kožo obrisati z losjonom, tonikom ali drugimi sredstvi, ki temeljijo na njeni vrsti. Da bi dosegli največji učinek, lahko obraz predhodno poparite, da odpre pore. Potem ga morate obrisati do suhega. Majhno količino smetane lahko enostavno odstranite iz kozarca. Ko ste vzeli potrebno količino izdelka, ga segrejte na sobno temperaturo in pokrijte celoten obraz, pri čemer bodite še posebej pozorni na območja z gubami in drugimi starostnimi napakami. Vzdržujte ga po masažnih linijah 5-7 minut in pustite, da se popolnoma vpije. Takšne postopke je priporočljivo ponavljati zjutraj in pred spanjem vsaj 30 dni. Če je vse narejeno pravilno, vas rezultat ne bo čakal.

Indikacije za uporabo:

  • Videz gub
  • Izguba sijaja
  • Izguba trdnosti in gladkosti
  • Videz starostnih peg

Kontraindikacije

Na podlagi izvedenih študij strokovnjaki pravijo, da je profesionalna krema proti gubam Biorecin popolnoma varna za zdravje. Zdravila ne smejo uporabljati samo tisti, ki imajo individualno nestrpnost do sestavin, izdelek lahko kupite na uradni spletni strani v Sloveniji.