Ocene o Biorecin

 • Zala
  Krema Biorecin odlično odstranjuje gube, vendar traja čas, če jo nenehno uporabljate, bo rezultat veliko boljši. Uporabljam ga že dolgo in tudi bližnji ljudje opazijo, da postajam videti mlajši. Ves čas uporabe krema kože ni dražila, nasprotno pa je postala gladka in prijetna na dotik.
  Biorecin
 • Maša
  Krema Biorecin mi je zelo pomagala. Preden naročim kremo na spletnem mestu, sem prebral mnenja ljudi. Vsi so napisali pozitivne rezultate. Po enem tednu uporabe je koža postala bolj gladka, čvrsta in enakomerna, prej pa je bila videti kot pergamentni papir, zdaj pa ne. Gube in pigmentacija so izginile.
  Biorecin
 • Eva
  Nedavno najdena krema Biorecin. Uporabljal sem ga dva tedna. In kaj naj rečem. Izdelek je nežne in prijetne konsistence, lahke arome. Ko se nanese, se hitro vpije. Gube izginejo skoraj pri prvem nanosu, tiste, ki so globlje, potrebujejo več časa, vendar tudi izginejo.
  Biorecin
 • Ana
  Preizkusila sem že veliko krem proti staranju, vendar sem se odločila za Biorecin. Nič se ni pojavilo in po prvem tednu uporabe sem spoznal, da zdravilo daje učinkovit rezultat, stanje kože se opazno izboljša, postane zelo gladko in celo pigmentacija izgine.
  Biorecin
 • Zala
  Že zelo dolgo iščem primerno nego za svojo občutljivo kožo. In tako mi je oglaševanje pomagalo najti idealnega. Krema proti staranju Biorecin. Z mojimi majhnimi in globokimi gubami se je spopadel stoodstotno. Končno je moj obraz videti svež in mladosten.
  Biorecin
Uporabniška ocena Biorecin
4.4
21